Zending Zending

Zending en Werelddiaconaat
Als Sluipwijkse kerk willen we een missionaire gemeente zijn die in het dagelijks leven gestalte geeft aan het evangelie van Jezus Christus. Zoals Christus omziet naar ons, zo willen wij oog en hart hebben voor elkaar en de mensen in onze omgeving. Dat kan heel praktisch door de handen uit de mouwen te steken en een buur in nood te helpen. Het kan ook door een goed woord van Jezus te spreken. Daar zien we als gemeente niet een tegenstelling in. Volgens het getuigenis van de Schrift zijn de communicatie van het evangelie en de dienst aan de naaste onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Vanuit de Protestantse Kerk in Nederland zijn mensen op het gebied van zending, werelddiaconaat en ontwikkelingssamenwerking actief in binnen- en buitenland. Als Sluipwijkse Kerk zijn onze mogelijkheden beperkt (we zijn een kleine gemeente). Daarom ondersteunen wij dit werk van harte door middel van collecten en acties. We zijn betrokken bij het werk van de IZB- voor zending in Nederland, de Gereformeerde Zendingsbond en Kerk in Actie. Uiteraard denken we regelmatig aan het zendingswerk in de voorbede op zondag.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met een van de diakenen of de predikant.

Famillie Lubbers bereidt zich voor op Kosovo

Rik en Machteld en hun beide dochters Wieke en Giske zullen worden uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo).

Zij spreken het verlangen uit om – juist in de moeilijke Kosovaarse context – iets te laten zien van Gods oneindige liefde voor de wereld. Te laten zien dat gevouwen handen sterker zijn dan gebalde vuisten. Zij  weten dat - nú tijdens onze voorbereidingen en straks tijdens ons werk in Kosovo - velen ons werk dragen door gevouwen handen. Dat is bemoedigend!”

Wij willen hun werk steunen door de opbrengst van onze zendingsbussen, gebed en medeleven.

Voor meer informatie over hun werk kijk op lubbersinkosovo.nl

Eredienst - Laatste zondag kerk.jr (voorb.H.A.)
datum en tijdstip 25-11-2018 om 10:00 uur

datum en tijdstip 25-11-2018 om 18:30 uur

Klep en brei voor de bazaar

Er wordt regelmatig een creatieve avond gehouden om samen te timmeren, breien, knutselen, haken of naaien voor de bazaar.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Neem gerust eigen ideeen of materialen mee!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Catrien van Blotenburg (tel. 0182-392575) of Nelleke Vergunst (tel. 0182-301050)