Zaalverhuur Zaalverhuur

Het is mogelijk om de Sluipwijkse kerk te huren voor bijvoorbeeld een bruiloft, rouwdienst of een passend concert. Voor meer informatie kunt u terecht bij kerkrentmeesters, klik om een mail te sturen.

De Sluipwijkse kerk beschikt ook over één grote zaal achter de kerk die deelbaar is d.m.v. een schuifwand. U kunt tevens gebruik maken van de koffie hoek.
Het is mogelijk om deze zaal/zalen op onze prachtige locatie te huren tegen een geringe vergoeding die volledig ten goede komt van de kerk.
De kerkzaal heeft een capaciteit van 99 personen en de achterzalen een capaciteit tot maximaal 60 personen.
Zoekt u een gelegenheid voor een verjaardag, vergadering, cursus, reünie of iets dergelijks?
Dan kunt u voor meer informatie en reservering terecht bij Gerda Verweij tel. 0182-374176 of klik om een mail te sturen.

Klik hier voor de richtlijnen inzake het gebruik van de (kerk)zalen.

Eredienst - Laatste zondag kerk.jr (voorb.H.A.)
datum en tijdstip 25-11-2018 om 10:00 uur

datum en tijdstip 25-11-2018 om 18:30 uur

Klep en brei voor de bazaar

Er wordt regelmatig een creatieve avond gehouden om samen te timmeren, breien, knutselen, haken of naaien voor de bazaar.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Neem gerust eigen ideeen of materialen mee!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Catrien van Blotenburg (tel. 0182-392575) of Nelleke Vergunst (tel. 0182-301050)