Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
De Turf De Turf

De Turfzolder is een leuke ontmoetingsplek voor jongeren vanaf 15 jaar. Eens per maand is de Turfzolder op zaterdagavond geopend. Op de zaterdagavonden worden diverse leuke activiteiten georganiseerd, zoals buitenactiviteiten, thema-avonden, workshops of diensten bij andere kerken.
Naast de activiteiten ben je ook altijd welkom om op zondagavond langs te komen. Je kunt direct na de kerkdienst terecht tot ongeveer 22.30 uur voor een 'gezellig samen zijn'. Ook is de T.Z. geregeld geopend na speciale diensten zoals biddag en dankdag. En uiteraard mag je vrienden meenemen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je contact met Lisanne Perdijk opnemen.
Klik < hier > om haar te mailen.

Ben je vergeten wanneer je ook alweer bardienst hebt? Of welke zaterdagen en zondagen de deuren geopend zijn? Klik < hier > voor het rooster.

  Bezoek ook onze Facebook-pagina.

 

We zien jou graag op de Turfzolder!

terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.