Bestaande foto's en nieuws
Als u ons fotoalbum zoekt, dan kunt u hier klikken.

Aanmelden van nieuws, foto's (en video's) en ook website vragen
Als u nieuws of foto's (of video's) heeft voor op de website, kunt u onderstaand emailformulier gebruiken. Ook vragen over de website kunt u zo doorgeven. (Vragen die niet over de website gaan kunt u hier stellen)
Indien u foto's (of video) heeft voor op de website, kunt u dat hieronder in het formulier melden. Dan komen we ze ophalen of vertellen we, indien gewenst, andere manieren waarop u het ons kunt doen toekomen.
(Dit emailformulier heeft namelijk geen mogelijkheden om foto's of video bij te voegen.)

Naam *
Emailadres *
Onderwerp *
Bericht *

Eredienst - Laatste zondag kerk.jr (voorb.H.A.)
datum en tijdstip 25-11-2018 om 10:00 uur

datum en tijdstip 25-11-2018 om 18:30 uur

Klep en brei voor de bazaar

Er wordt regelmatig een creatieve avond gehouden om samen te timmeren, breien, knutselen, haken of naaien voor de bazaar.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Neem gerust eigen ideeen of materialen mee!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Catrien van Blotenburg (tel. 0182-392575) of Nelleke Vergunst (tel. 0182-301050)